Szabályzat

A Magyar Carnegie Principle Társaság szabályzata

A Magyar Carnegie Principle Társaság küldetése:

A Magyar Carnegie Principle egy Mesterelme társaság, amely hasonló gondolkodású emberek harmonikus együttműködésére alapul, azzal a szándékkal, hogy mesterévé váljunk annak, az eddig titokban tartott tudásnak, amelynek segítségével lehetünk, tehetünk és birtokolhatunk bármit és mindent, amit akarunk.

A Magy Carnegie Principle weboldalán, és minden egyéb csatornáján keresztül tegező hangnemben kommunikálunk. A csatlakozásoddal egyidejűleg elfogadod a kölcsönös tegeződést a csoport tagságán belül. A tegeződést a közvetlenebb barátságosabb hangulat megteremtése érdekében tartjuk kedvezőbbnek. Az ezzel kapcsolatos megértésedet külön köszönöm!

A Magyar Carnegie Principle tagjaként egyben a nemzetközi Carnegie Principle csoportnak (www.carnegieprinciple.com) is részesévé válsz. A Társaságunk részeként hozzáférést kapsz a Magyar Carnegie Principle Társaság weboldalán (www.carnegieprinciple.hu) elérhető Első Mesteri szint tréninghez, mely Írott anyagból, hanganyagokból és tréning videókból áll, részt vehetsz a heti rendszerességű konferenciahívásainkon és az amerikai konferenciahívásokon egyaránt, részt vehetsz az élő találkozóinkon (A Magyarországon és az Egyesült Államokban szervezett találkozókon egyaránt). Az első szint elvégzése után lehetőséget kapsz egyszeri díj ellenében a következő szintek anyagához is hozzáférést nyerni.

A tagsági díj havi EUR 116, mely a regisztrációkor megadott fizetési módon automatikusan kerül rendezésre. Amennyiben a regisztrációdat követően emeljük a tagsági díjat, továbbra is a csatlakozáskor aktuális havidíjat számoljuk fel. Különleges esetben előfordulhat, hogy mégis emeljük a tagsági díjat. Ebben az esetben az áremelést megelőzőleg írásban értesítünk és lehetőséget kapsz mérlegelni a tagságod megtartását.

A tagságodat bármikor jogod van felmondani, ha úgy érzed, mégsem neked szól. A felmondást megteheted az [email protected] címre küldött email segítségével. A tagság felmondása az aktuális tagsági hónap végével történik meg, de annak érdekében, hogy a számládat ne terheljük, javaslom, hogy a tagságod megújulása előtt legalább egy héttel kérd, természetesen a többletfizetést örömmel visszaküldjük. Amennyiben a tagság megújulása napján küldöd a stornóról szóló üzenetet, a tagságod már csak az aktuális hónap végétől szűnik meg. A tagsági hozzáférésed, minden tagsági előnyöddel együtt a lemondásod feldolgozását követően azonnal megszűnik, de a már befizetett tagsági díjat nem fizetjük vissza (kivéve a tagság lemondását követő befizetés esetében). A tagság lemondását követően ismételt csatlakozás csak külön engedéllyel történhet.

Minden jog fenntartva. Minden, a www.carnegieprinciple.hu oldalon elérhető anyag az üzemeltető írásos engedélye nélkül – sem egészben, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikus vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hangos könyvet, bármilyen internetes közlést, a fénymásolást, a rögzítést vagy az informacióközlés bármely formáját.

 

A  Carnegie Principle tagjai a weboldalon elérhető, és e-mailben kiküldött írásos anyagokat saját használatra kinyomtathatja, a letölthető hang és videó anyagokat felhasználás céljára lementheti, és a saját felhasználásra használhatja, de a tagság megszüntetésekor köteles ezeket az anyagokat megsemmisíteni és törölni.

 

A Magyar Carnegie Principle minden kiadványa arra lett tervezve, hogy információt és motivációt adjon a társaságunk tagjainak, annak megértésével van megosztva és értékesítve, hogy a szolgáltató nem kötelezi el magát és nem mutat fel semmilyen pszichológiai, jogi vagy más fajta professzionális tanácsot. Az egyes részek tartalma egyedül a szerzője véleményének a kimutatásai, és nem feltétlenül az üzemeltetőé, aki semmilyen garanciát sem vállal azon választásáért, hogy bármelyik részt megjelenteti. Sem az üzemeltető, sem a szerző vagy az egyes szerzők nem vonhatók felelősségre semmilyen fizikai, pszichológiai, érzelmi, pénzügyi vagy kereskedelmi kárért, beleértve, de nem korlátozva speciális, véletlenszerű, következményes vagy egyéb károkat. A nézetünk és a jogaink ugyanazok: Te vagy a felelős a saját választásaidért, cselekedeteidért és eredményeidért.

 

Minden jog fenntartva, Success Development s.r.o.

 

Dósa Szilárd

A Success Development s.r.o. ügyvezetője

Záhradnícka 6496/19E

Dunajská Streda

929 01, Szlovákia

IČO: 51 280 892

DIČ: SK 2120655526

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.